Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.vasmetals.bg се предава за обработка и опаковане автоматично, освен ако не сте избрали опцията да се свържем с Вас преди изпращане (при нейната направа).

Също така при необходимост от уточняване на детайли от наша страна по Вашата поръчка – е възможно да се свържем с Вас по телефона. Вие също може да ни потърсите във връзка с поръчка на телефон 0884700005 всеки делничен ден, между 09:00 и 18:00 часа.

Използваме куриерските услуги на фирма Еконт Експрес.

Заплащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест – заплащате поръчката при получаването на пратката.

Стойността на доставката се изчислява според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане на стоката в брой при доставка – се използва пощенски паричен превод. Вие получавате фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Този документ замества касовия бон, затова – го запазете като доказателство за направеното плащане.

Доставка с приоритетен час се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) – според тарифите на куриерската фирма.

Всяка пратка, която изпращаме пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД. Препоръчваме Ви задължително да се възползвате от нея и да прегледате поръчката си В ОФИСА НА ЕКОНТ (при доставка до офис) и пред КУРИЕРА (при доставка до адрес). Несъответствия или липсващи артикули по поръчката Ви, които не са регистрирани в офис на Еконт или пред куриер – няма как да бъдат уважени!

Задължително изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка, тъй като е възможно търговската опаковка да е нарушена по време на транспорта.

Ако желаете да се възползвате от правото си да върнете продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Това означава продуктът да бъде с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт – е необходимо задължително да ни информирате на имейл office.vasmetals@gmail.com  или по телефона на номер 0884700005.

Клиентът, който е направил поръчката е длъжен да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, в които не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува за престой с такса магазинаж в размер на 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента към нас или по телефона – към съответния офис на Еконт Експрес.

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се обработва и предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от споменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всяка снимка и видео към продуктите в сайта www.vasmetals.bg са с представителна цел, а детайлите на продуктите са в описанието на артикула. Останалите условия може да откриете в страницата на общите условия.

Начини на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез опцията "Наложен платеж" по следния начин:

Плащане при доставка:

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера, като тя включва цената на стоките и цената на куриерската услуга.

Не плащате нищо допълнително, всички разходи за доставка са отбелязани в цената на поръчката.

Vasmetals.bg не поема разходите по застраховка на стоките и инкасо.

Плащанията на стоки към Vasmetals.bg са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).